Skip to main content

Az a baj, hogy …

Na, ha így kezdenek egy mondatot, ahogy a cím is kezdődik, akkor ott az a helyzet, hogy megint csak a panaszkodás kezdődik vagy valakinek a megszólása, vagy valami hasonló és mint sejthető ezen az oldalon ez NEM egy elfogadott viselkedés. Figyelje meg magát a kedves olvasó egy ilyen "az a baj … "-jal rendesen megrakott beszélgetés után! Jobban érzi-e magát vagy sem. Én nagyon rosszul érezném magam, ezért nem is hagyok ilyenre teret, időt, lehetőséget. Helyette én az az a helyzet, ezzel kapcsolatban arra gondolok, hogy, vagy valami mást használok.

Az az a bajjal az a helyzet, hogy automatikusan ellenfélként kerül szembe a szóban forgó dologgal az ember, merthogy a bajt illik megszüntetni. Harcolni kezdünk a dolog ellen valamilyen szinte(ke)n, leginkább gondolkodásunkban és itt máris ott találjuk magunkat abban, hogy kicsusszantunk a szeretetből, merthogy harcolunk, még akkor is, ha ezzel nem vagyunk esetleg tisztában.

Az energetikai törvények értelmében, ha valami ellen harcolunk, akkor éppen annak a valaminek adjuk az erőt, energiát, ami ellen harcolunk, így fenntartjuk, esetleg még fejlesztjük is azt. Tegyünk valamiért és ne beszéljünk bajról. Ez még csak nem is pszichológia, ez színtiszta fizika.
Ha ez nem volt elég e témában, akkor nézze meg A titok című filmet a Youtube-on.