Skip to main content

Mi történik egy kezelésnél Barna Miklósnál

A kezelések rendszerint egy órásak. Kezdődik azzal, hogy a páciens elmondja milyen ügyben jött, és ezzel az üggyel kapcsolatban megfogalmaz egy konkrét célt. Pl. magas a vérnyomásom és azt akarom/szeretném/kívánom, hogy 120/80 legyen, vagy kemoterápiás kezelésre járok és azt akarom/szeretném/kívánom, hogy a kemoterápia a lehető legtöbbet használjon úgy, hogy a mellékhatásai ne gyötörjenek. Az is lehet, hogy valaki azt akarja/szeretné/kívánja, hogy múljon el a pánikbetegsége és ezzel egyidejűleg legyen kiegyensúlyozott a kedélyállapota.

Az ügy és a cél megfogalmazása után a kezelés első része egy kineziológiai stresszoldás. Ez után, amennyiben szükséges bioenergetikai kezelést is végzek. A bioenergetikai kezelések közben, ha szükséges egy belső utazást is vezetek, mely sokban segíti a tünetek megértését és segít az új, helyes viselkedés kialakításában.

Ezek kezelések során igyekszem a pácienst rávezetni arra, hogy milyen viselkedés, gondolkodás az, ami őt az egészséghez elviszi, és mi volt az, ami megbetegítette, okozta nehézségeit.
Mindezek után a pácienssel megbeszélem a további teendőket. Az esetlegesen szükséges házi feladatokat (meditációk, kineziológiai gyakorlatok, könyvek, filmek, stb.) meghatározom, és ha szükséges, megállapítjuk a következő kezelés időpontját.

Ha el szeretne jönni hozzám egy kezelésre, akkor, ha még nem tette meg, olvassa el Kezeléseimhez című írásomat, majd hívjon fel telefonon időpont egyeztetés céljából (20/222-7697).